Bộ đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 1 năm 2022 có đáp án (10 đề)

pgdgialoc.edu.vn soạn và sưu tầm cỗ đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 1 năm 2022 có đáp án (10 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn tiếng Anh 6 của các trường trên toàn nước sẽ giúp học sinh có kế hoạch ôn luyện từ đó lấy điểm cao trong các bài thi giờ Anh lớp 6.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 lớp 6 môn anh văn

*

Tải xuống

Phòng giáo dục và Đào sinh sản .....

Đề khảo sát quality Học kì 1 năm 2022

Môn: giờ Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

I. Find the words which have a different sound in the underlined part

1. A. Never B. Often C. When D. Tennis

2. A. Eating B. Reading C. Teacher D. Breakfast

3. A. Thursday B. Thanks C. These D. Birthday

4. A. Writes B. Makes C. Takes D. Drives

II. Choose the best answer.

1. That is ________ film I've ever seen.

A. The interestest B. The interesting

C. The most interesting D. The most interested

2. I've never read a_______ novel than this one.

A. Longest B. Longer C. Most longest D. More longer

3. My friends always vị their homework. They're...............

A. Lazy B. Curious C. Hardworking D. Talkative

4. " Would you like to come khổng lồ my buổi tiệc ngọt next week?"-"..............."

A. No, thank you B. Yes, please C. I lượt thích to vị nothing D. Yes, I'd love to

5. They are............... Because they vì morning exercises every day.

A. Fine B. Well C. Healthy D. Healthful

6. Hung often...............his bike to visit his hometown.

A. Drives B. Flies C. Rides D. Goes

7. "What are you doing this afternoon?" –"I don't know, but I'd lượt thích to.....swimming."

A. Go B. Do C. Play D. Have

8. The cat is sleeping..................... Of the chair.

A. On B. Behind C. In front D. Opposite

9. Look! The students................. Their new uniforms.

A. Wear B. Wears C. Wearing D. Are wearing

III. Choose the best option(A, B, C, D) to fill in each blank.

Oak thành phố is a great city. There is so much to do. There (1)......... Cinemas, parks & discos. It's got some great clothes & music shops, too.

Oak đô thị is very modern & (2)............ There aren't any ugly buildings & there's some beautiful scenery around the (3).............

Is there any pollution in the Oak thành phố ? There isn't much pollution because there (4)........ Much traffic. Everyone travels by bikes và (5)............., so there aren't many accidents.

No one works, so everyone has got a lot of không tính tiền time. Are there any (6)............ People in oak City? No – so come và spend a little time here.

(1) A. Am B. Is C. Are D. Have

(2) A. Beauty B. Beautiful C. Beautifully D. Beautify

(3) A. Country B. Town C. Village D. City

(4) A. Is B. Isn't C. Are D. Aren't

(5) A. Walks B. Walk C. Walking D. Lớn walk

(6) A. Convenient B. Unfriendly C. Modern D. Historic

IV. Give the right khung of the verbs in brackets

1. Where's Tuan? He (do).............................................judo in Room 2A.

2. Mai (take).................................... A test next Monday.

3. Hoa usually (skip)......................ropes with her classmates at break time.

4. They (not go)....................to school on Sundays.

V. Finish the second sentence in such a way that is similar lớn the original one.

1. Lan's school bag is new.

⇒ Lan has...............................................................

2. Does Thu's school have forty classrooms?

⇒ Are there...........................................................?

3. My house is behind the hotel.

⇒ The hotel.............................................................

4. Ho chi Minh city is more modern than Hoi An.

⇒ Hoi An.........................................................

5. Please tell me some things about your neighborhood,please?

⇒ Can you......................................................?

6. It is not good for you to stay up too late.

⇒ You shouldn't..............................................

Hiển thị đáp án

ĐÁP ÁNI.

1B; 2D; 3C; 4D;

II.

1C; 2B; 3C; 4D; 5C; 6A; 7A; 8B;

III.

1C; 2B; 3D; 4A; 5A; 6B;

IV.

1. Is doing; 2. Is taking; 3. Skip; 4. Don’t go;

V.

1. Lan has a new school bag.

2. Are there forty classroom in Thu’s school?

3. The khách sạn is in front of my house.

4. Hoi An is not as modern as Ho đưa ra Minh city.

5. Can you tell me some thing about your neighborhood, please?

6. You shouldn’t stay up too late.


Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo .....

Đề khảo sát unique Học kì một năm 2022

Môn: giờ Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. Teachers

B. Desks

C. Rubbers

D. Rulers

2. A. Pencil

B. Help

C. Lesson

D. New

3. A. Lamp

B. Play

C. Stay

D. Crazy

4. A. Bookshelves

B. Computers

C. Relatives

D. Presents

II. Choose the correct answer.

1. I always…………………………our grandparents good health & a long life.

A. Hang B. Decorate C. Wish D. Bring

2. There are many beautiful …………in our garden at Tet. They are really colourful.

A. Trees B. Flowers C. Plants D. Balloons

3. This river is …………………………. There is a lot of waste.

A. Important B. Interesting C. Noisy D. Polluted

4. ………………………. Is the first person visiting your house at Tet.

A. First rooster B. Lucky money C. Rooster D. Apricot blossom

5. I can't ............... My timetable.

A. Finding B. Finds C. Find D. Finded

6. We …………… wash our hands before the meals.

A. Should B. Won’t C. Shouldn’t D. Mustn’t

7. Where’s Tuan? He …………… judo with his friends.

A. Is playing B. Is doing C. Play D. Do

8. London is a big city, but Tokyo is …………… than London.

A. The biggest B. Biggest C. Bigger D. Big

9. What …………….. Your favourite sport?

A. Bởi vì B. Does C. Are D. Is

10. He usually …………… in the morning.

A. Is jogging B. Jog C. Jogs D. Jogging

III. Rearrange given words to make sentences

1. Places/ we/ throw/ at/ public/ shouldn’t/trash/./

…………………………………………………………………

2. To/ this/ a/ she/ pagoda/ will/go/ Sunday/./

…………………………………………………………………

3. Team/ going/ are/ plant/ trees/ our/ some/to/./

…………………………………………………………………

4. Is/ in/ this/ the/ book/ store/ best/ the/./

…………………………………………………………………

5. To/ students/ uniform/ must/ wear/ Vietnam/ in /school/./

…………………………………………………………………

IV. Choose the correct option A, B, C or D for each the gap lớn complete the passage below.

Ha Long bay is in quang quẻ Ninh Province. It has many (1) ……….. & caves. The islands are named after things around us. (2) ……….. The bay you can find Rooster và Han Island and even Man’s Head Island. You must (3) ………..a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is (4) ……….. Island in Ha Long Bay. There you can (5) ……….. Great Vietnamese seafood. You can watch (6) ……….. Dances. You can join exciting (7) ………... Ha Long bay is Vietnam’s most beautiful (8) ………..wonder.

Xem thêm: Tạo Ảnh Trái Tim Ghép Trái Tim Vào Ảnh Trái Tim Ghép Của Riêng Bạn

1. A. Rocks B. Islands C. Island D. Lakes

2. A. On B. At C. In D. Over

3. A. To take B. Taking C. Take D. To lớn taking

4. A. The biggest B. Big C. Biggest D. Bigger

5. A. Khổng lồ enjoy B. Enjoy C. Enjoying D. Enjoyed

6. A. Historic B. Good C. Traditional D. Difficult

7. A. Activity B. Acts C. Activities D. Actions

8. A. Natural B. Nature C. Local D. International

V. Give the correct size of the verbs

1. Every day she (get) ………..up at 5.00, but today she (get )……………. Up at 6.00

2. The children (walk) ………………………………to school now

3. Lan never (go) ………………………………camping in winter

4. ………………..David (travel )…………………….. To lớn Viet phái mạnh by plane now?

Hiển thị đáp án

ĐÁP ÁNI.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D;

II.

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III.

1 - We shouldn't throw trash at public places

2 - She will go lớn a pagoda this Sunday.

3 - Our team are going to lớn plant some trees.

4 - This is the best book in the store.

5 - Students must wear uniform khổng lồ school in Vietnam.

IV.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - A;

5 - B; 6 - C; 7 - C; 8 - A;

V.

1 - gets - gets;

2 - are walking;

3 - goes; 4 - Is... Travelling;


Phòng giáo dục và Đào sinh sản .....

Đề khảo sát chất lượng Học kì một năm 2022

Môn: giờ đồng hồ Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

I. Circle the word whose underlined, bold part is pronounced differently from the others

1. A. Bus B. Drugstore C. Museum D. Lunch

2. A. Engineer B. Between C. Teeth D. Greeting

3. A. Read B. Teacher C.eat D. Breakfast

4. A. Town B. Down C. Window D. Shower

II. Circle the best words or phrases to lớn complete the sentences

5 - Hi, _______ name is Phong. I’m a student.

A. My B. His C. Her D. Our

6 - ________ vị you live? I live on Tran Phu street.

A. What B. Where C. Who D. How

7 - What is _____? It is a schoolbag.

A. These B. Those C. They D. This

8 - Every morning, bố ______ up at six o’clock.

A. Khổng lồ get B. Get C. Gets D. Is getting

9 - When bởi vì you have English? I have it ________ Monday & Thursday.

A. At B. On C. For D. In

10 - What time ____ you get up? I get up at five o’clock.

A. Do B. Does C. Is D. Are

11 - Are there any flowers to lớn the left of your house? _____________.

A. Yes, there are B. Yes, there is C. No, there isn’t D. Yes, they do

12 - I go to lớn the __________ to lớn send the letter.

A. Supermarket B. Zoo C. Post office D. Bank

13 - Which sentence is correct?

A. Vị your brother watches TV in the evening?

B. Is your brother watches TV in the evening?

C. Does your brother watches TV in the evening?

D. Does your brother watch TV in the evening?

14 - Which sentence is correct?

A. There is a flower garden lớn the left of the house.

B. There is a flowers garden khổng lồ the left of the house.

C. There is a flower garden the left of the house.

D. There is a flower gardens to lớn the left of the house.

15 - “ It’s9:45 now.” means: ________________.

A. It’s nine past forty- five. B. It’s a quarter to ten

C. It’s forty- five nine D. It’s a quarter to lớn nine.

16 - There/ big/ well/ front/ house/.

A. There is big well in front of the house.

B. There are big wells in front of the house.

C. There is a big well in front of the house.

D. There are big well in front of the house.

III. Choose the words that are NOT correct.

17 - Phuong lives(A) in a(B) apartment in (C) town (D).

18 - bố brush (A) his(B) teeth(C) every (D)morning.

IV. Read the passage and do the tasks below:

Nga is twelve years old. She is in grade six, class 6A1. She lives in a house with her mother, father & sister. Their house is next lớn a bookstore. In the neighborhood, there is a hospital, a market and a stadium.

Nga's father is a doctor. He works in the hospital. Her mother works in the super market. Nga goes to school at six- thirty in the morning. She has classes from seven lớn eleven thirty.

1. Decide whether these statements are True (T) or False (F)

__________ 19 - There are four people in Nga's family.

__________ đôi mươi - Nga's father works in the factory.

__________ 21 - Her mother works in the supermarket.

__________ 22 - Classes start at seven & finish at twelve.

2. Answer the questions

23 - How old is Nga ?

->................................................................................................................

24 - What does her father do?

->................................................................................................................

25 - Is their house next khổng lồ a hospital?

->................................................................................................................

26 - What time bởi her classes finish?

->................................................................................................................

V. Match the questions in column A with the answers in column B.

A

B

27. What is behind your house?

A. Yes, there is.

28. Vì chưng boys watch television?

B. L-A-N

29. Does nam giới listen to music?

C. There are twenty.

30. How many classes are there in your school?

D. No, they don't.

31. Is there a book on the table?

E. Yes, he does.

32. How vày you spell your name?

F. The river.

VI. Answer about you

33. How many students are there in your class?

->...............................................................................................................

34. How bởi vì you go to lớn school?

->...............................................................................................................